divendres, 31 d’octubre del 2008

CASTANYADA 2008


Com cada any quan arriben aquestes dates hem realitzat un joc de pistes. Aquesta vegada l'hem fet a l'escola donat el mal temps que ens ha fet...
Es tracta d'un joc adaptat als nens de 1r. i 2n. on han de buscar un missatge amagat... El premi és una castanya divertida!!!!

BubbleShare: Share photos - Craft Ideas

dimarts, 28 d’octubre del 2008

SORTIDA DE TARDOR. EUROSTAGE 2008

El passat 24 d'octubre els nens i nenes de 1r. van anar a la casa de colònies d'Eurostage a Caldes. Van trobar-se amb la Castanyera, van fer panallets d'allò més deliciosos i van disfrutar d'un entorn de descoberta de la tardor ideal... Aquesta sortida s'engloba al Currículum de medi natural i educació visual i plàstica...




BubbleShare: Share photos - Find great Clip Art Images.

dimecres, 22 d’octubre del 2008

LA VEREMA II


Així és com expressen la sortida de la Verema els nens i nenes de 2on...

BubbleShare: Share photos - Find great Clip Art Images.

divendres, 17 d’octubre del 2008

EL RACÓ D'EDUCACIÓ FÍSICA


A l'àrea d'Educació Física com a Plàstica estem treballant el cos humà, és a dir, les proporcions del nostre cos i situar les diferents parts i costats que el formen. Aquest contingut s'engloba en el bloc Control i Consciència Corporal, de gran importància tant a l'etapa d'educació infantil com a cicle inicial...


A primer dibuixem la nostra silueta al terra... i amb mocadors i cordes fem nusos buscant en el company el costat sol·licitat (dreta o esquerra) i diferents articulacions (canell, genoll, cintura, turmell,...).

BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.

A 2on. realitzem compliquem una mica més la troca... Com a reforç i ampliació a l'area de Coneixement del Medi Natural els nens i nenes dibuixen la seva silueta al terra i allà tracen els óssos més importants del nostre cos.


BubbleShare: Share photos - Craft Kits


A més, una altra manera de ser conscient de la posició del nostre cos a l'espai és projectar en grup un forma o una col·locació del cos determinada. En aquest cas formem lletres, números i formes d'allò més divertides...



BubbleShare: Share photos - Kids Crafts

dijous, 9 d’octubre del 2008

QUAN HEM CRESCUT EN UN ANY?

Els nens i nenes de cicle inicial ens hem medit, o millor dit, els de primer s'han medit per primera vegada i els de segon per segona després de medir-se l'any passat.

L'activitat consisteix en veure el que hem crescut durant un any fent una primera medició als de primer a principi de curs i una segona al principi de segon.

I...., sorpresa! hi ha infants que han crescut moltíssim!


Aquesta activitat s'engloba dins del Currículum d'Educació Física en el bloc de Control i Consciència Corporal, bàsic en aquest cicle. A més, aquests aprenentatges tenen transferència a l'aula a Medi Natural i Social on també es treballa el coneixement del cos i les seves parts.


dijous, 2 d’octubre del 2008

LA VEREMA 2008

Un any més els alumnes de 2on. estem estudiant el procés d'elaboració del vi.
El passat dijous 25 de setembre vàrem visita la granja Can Sala a Montornès del Vallès. Aquesta sortida s'engloba dins del currículum de medi natural i social.
Ens van ensenyar tot el procés i fins i tot vam trepitjar raïm!... A més vam veure els diferents animals que tenen a la granja i vam muntar en poni.
Tot i que amenaçava pluja va fer molt bon temps i ens ho vam passar molt bé!
Si voleu saber més cliqueu el vídeo a peu d'entrada...